تفاوت بین Samsung account و Google account چیست؟

 

اکثر دستگاه‌های جدید اندروید مثل Samsung، htc، Sony و… امکان دارند تو صفحه فعال سازی اولیه از شما ID و پسورد اکانت گوگلی که قبلا

روی دستگاه ست کردین رو بخوان که همون قفل FRP هستش. گوشیهای سامسونگ علاوه بر این قفل FRP یک قفل مخصوص دیگه با نام

Samsung Account Reactivation Lock دارند که چیزی مشابه iCloud اپل و امکانات Find My Phone اون هستش.

 

برای روشن‌تر شدن بیشتر موضوع به بیان چند تفاوت عمده در این دو قفل می‌ پردازیم:

 

◊ قفل Factory Reset Protection (FRP) Lock چیست؟

◊ قفل (FRP Lock (Factory Reset Protection یا Google Account Lock یا Device Protection قابلیت جدیدی در اندروید ۵.۱ به بالا است که

برای محافظت و امنیت گوشی است که به اکثر گوشیهای سامسونگ، الجی، اچ تی سی و… اضافه شده است.

 

این ویژگی این امکان را می‌دهد که در صورت ریست شدن دستگاه، از سواستفاده افراد از دستگاه شما جلوگیری کند. برای مثال در صورتی

که دستگاه شما دزدیده یا گم شود و آن را فکتوری ریست، فلش یا وایپ کنند، تنها در صورت وارد کردن گوگل اکانت باز شود. در این حالت

شما پس از روشن کردن دستگاه و عبور ار مراحل اولیه با پیغام زیر مواجه میشوید:

 

this device was reset to continue sign in with a google account that was previously synced on this device

 

برای استفاده از قابلیت FRP شما باید یک اکانت گوگل در دستگاه خود راه‌اندازی کنید.

 

آموزش غیرفعال کردن FRP Lock :

در صورتی که هنوز با مشکل قفل دستگاه مواجه نشدید، برای غیرفعال کردن این گزینه شما اول باید گزینه Developer Options را در

Setting گوشی فعال کنید. برای این کار از Settings گوشی گزینه About را انتخاب کرده و سپس روی گزینه Build Number ده بار کلیک کنید.

سپس برای غیر فعال کردن FRP Lock از Settings گوشی وارد Developer Options شده و گزینه Enable OEM unlock را خاموش کنید.

 

 

قفل Samsung Reactivation lock چیست؟

همان‌گونه که مطلع هستید، در گوشی‌های سری جدید سامسونگ، مانند: Note3، Galaxy S5، Note4 و… با استفاده از اکانت سامسونگ

و به کمک برنامه‌ی Find my phone می‌توان اقدام به قفل نمون گوشی‌ها از راه دور نمود. این ویژگی مشابه قفل Find My iPhone در iCloud

اپل است. از این ویژگی بیش‌تر در مواقعی که دستگاه دزدیده شده است،

برای پاک کردن اطلاعات، پیدا کردن مکان دستگاه، و قفل کامل آن استفاده می‌شود. اما در برخی از مواقع این امکانات دردسرساز شده و باعث

می‌شود در صورتی که پسورد یا اکانت سامسونگ خود را فراموش کرده باشید، دیگر قادر به استفاده از گوشی خودتان نباشید!

 

این مشکل معمولا پس از بازگردانی گوشی به تنظیمات کارخانه یا فلش گوشی رخ می‌دهد. به این صورت که اگر گزینه‌ی Reactivation Lock

در Security گوشی فعال باشد و سامسونگ احتمال بدهد که گوشی به صورت مشکوکی ریست شده است به صورت اتوماتیک دستگاه را قفل

کرده و تا زمانی که، اکانتی را که برای قفل دستگاه استفاده کرده‌اید وارد نکنید گوشی در حالت لاک باقی خواهد ماند.

 

توجه داشته باشید که این قابلیت چیزی جدا از قفل گوشی با پترن یا پین کد (Pin Lock / Pattern Lock) یا هر روش دیگری که برای فعال کردن

دستگاه پس از قفل موقت از آن استفاده میکنید میباشد. این چنین قفلهایی به آسانی پس از فکتوری ریست یا فلش یا وایپ و هارد ریست گوشی

(حتی ما بدون این کارها و با حفظ اطلاعاتتون هم میتونیم گوشیتونو باز کنیم!) به آسانی از بین میروند. اما قفل اکانت سامسونگ با چنین اقداماتی

از دستگاه آنلاک نمیشود.

 

 

آموزش غیرفعال کردن Sasmung Reactivation Lock

در صورتی که هنوز با مشکل قفل دستگاه مواجه نشدید، برای غیرفعال کردن این گزینه از Settings گوشی گزینه Security را انتخاب کرده و سپس

تیک گزینه Reactivation Lock یا Find My Mobile را بردارید.

 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *